Profiel

portretOver mij

Mijn naam is Gjalt de Wijs en ben werkzaam als docent Engels en zelfstandig Coach en Trainer.

Inmiddels werk ik 17 jaar in het onderwijs. Binnen het onderwijs heb ik vele functies bekleed om uiteindelijk 4 jaar geleden mijn opleiding tot coach af te ronden. Ik heb mijn Post-hbo opleiding gevolgd aan het CNA in Amsterdam. Buiten deze opleiding heb ik ook een aantal specialisaties gedaan zoals Video Interactie Begeleiding en Provocatieve Coaching.

Op mijn huidige school begeleid ik studenten en collega’s die het vak van docent onder de knie willen krijgen. Maar ook collega’s die van didactiek willen veranderen, last hebben van een klas etc. Daarnaast ben ik ook werkzaam als zelfstandig coach en trainer voor het Schoolbureau te Amsterdam.

Centraal in mijn manier van begeleiden staat het faciliteren van het zelfsturend vermogen van mijn cliƫnten. Ik geloof in de eigen kracht en mogelijkheden van mensen. Door mijn betrokkenheid en het stellen van de juiste vragen komen mensen in beweging. Mijn manier van werken is informeel en op basis van vertrouwen en gelijkwaardigheid. Maatwerk, persoonlijke aandacht en kwaliteit staan daarbij centraal.

Voor meer informatie of een afspraak voor een kennismakingsgesprek kun je me mailen (g.dewijs@icloud.com) of bellen 0641403339.

Gjalt de Wijs
gcoach